+45 48 78 43 00

Varmeforsyning

Digitaliser din varme med vores

komplette løsning  

Reel to-vejs kommunikation med forbrugere og advarsler

til både varmeværker og borgere.

Vi er med dig hele vejen 

Helhedsløsninger til små og store varmeforsyninger

Hos os får du mere end blot produkter; vi leverer tryghed og guider dig hele vejen. Vi hjælper dig med at vælge det rette netværk, målere og træner dig i brugen af platformen, hvilket sikrer fremtiden for din forsyning og dit varmværk.

 

Spar tid, penge og få et samlet overblik med digitalisering.

Produktet er en intelligent, egenudviklet platform, BD Smartforsyning, der indsamler data og alarmer fra husstandene. Systemet giver fuldstændigt overblik for både forbrugere og operatører med hensyn til forbrug og eventuelle alarmer. Kundestamdata indlæses nemt via varmværkets stamdatasystem og kan derfor hurtigt og effektivt bringes i brug. Dette sparer tid, gør afregning nemmere og reducerer antallet af reparationer og skader. Det er både bæredygtigt og Smart.

Varmemåler

Vi er ikke blot en leverandør af målere; vi er dine partnere i at finde den nøjagtige målerløsning, der passer til din unikke forsyningsbehov. Vores tilgang til måling er i tråd med vores bæredygtighedsfokus. Vi tror på at finde den mest egnede løsning til hver forsyning. Hvis dine nuværende målere er i stand til at levere pålidelige data, tilbyder vi blot et tilkøbsmodul for at kunne bruge softwareplatform.

Eksempler på målere, vi samarbejder med, inkluderer vores ultralydsvarmemålere, herunder QALCOSONIC E3-serien, som er kendt for deres dokumenterede langtidsholdbarhed og nøjagtighed..

Simple dokumentation og problemfri installation

Med systemet følger en smart målerskifte-app, hvor installatøren via QR-kode dokumenterer udskiftningen eller indlæsningen af stamdata fra eksisterende målere i BD Smartforsyning. Forbruget vil være synligt, og dokumentationen.

BD- Smartforsynings platform

Her kan den enkelte virksomhed eller husstand følge nøje med i forbrug og underrettes om eventuelle alarmer på daglig basis.

Forsyningsselskabet har naturligvis sin egen portal, hvorfra systemet serviceres og overvåges.

Dashboardets design er smukt designet og meget intuitivt, så brugeroplevelser er helt i top.

Ingen unødige og dyre processer

BD Smart Forsyning leverer reelt digitale løsninger. Vi sammenstykker de bedste løsninger ud fra markedets brede udbud af innovative komponenter tilsat vores unikke software-platform, som er designet til at kunne kommunikere og samarbejde med rundt regnet alle systemer og måler-enheder af nyere dato.

I modsætning til mange andre markedsaktører eliminerer vi unødig dyr infrastruktur eller besværlige og dyre aflæsningsprocesser. Vores foregår digitalt og i real-tid.

Vi leverer også løsninger til vand. El kommer snarest. 

Hardware-enhederne til modulerne er designet og udviklet robust og til at have lang holdbarhed. Det samme gælder batterikapaciteten.

Vore moduler baserer sig på Internet-of-Things teknologien. Det betyder to-vejs kommunikation, hvor man både kan sende informationer til og modtage informationer fra modulet, eksempelvis forbrugsaflæsning eller rapportering om tekniske fejl.

Vi skræddersyr din løsning, så den passer specifikt til dine behov.