+45 48 78 43 00

Vandforsyning

Digitaliser dit vand

Mere effektiv drift med digital fjernlæsning,

overvågning og rapportering.

Vandforsyning

Intelligente løsninger til små og store vandforsyninger.

Mulige kæmpebesparelser med smartere løsninger

BD Smart Forsynings digitale løsninger til aflæsning og overvågning kan spare Forsyningssektoren og deres kunder for enorme summer årligt.

Vi arbejder med åbne software løsninger, der kan kommunikere med de fleste tidssvarende systemer, både målere og afregningssystemer eksempelvis.

De data vi kan trække ud til selskabet kan bruges til mange ting, blandt andet forbedret brugeroplevelse, identificering af rørbrud eller lækager eller endda forudsigelser heraf, hvis forbruget ændrer sig synligt.

Alarmer kommer frem i jeres kundetilpassede dashboard.

 

Ingen unødige og dyre processer

BD Smart Forsyning leverer reelt digitale løsninger. Vi sammenstykker de bedste løsninger ud fra markedets brede udbud af innovative komponenter tilsat vores unikke software-platform, som er designet til at kunne kommunikere og samarbejde med rundt regnet alle systemer og måler-enheder af nyere dato.

I modsætning til mange andre markedsaktører eliminerer vi unødig dyr infrastruktur eller besværlige og dyre aflæsningsprocesser. Vores foregår digitalt og i real-tid. Vi leverer både løsninger til hovedmålere og bimålere.

Hardware-enhederne til modulerne er designet og udviklet robust og til at have lang holdbarhed. Det samme gælder batterikapaciteten.

Vore moduler baserer sig på Internet-of-Things teknologien. Det betyder to-vejs kommunikation, hvor man både kan sende informationer til og modtage informationer fra modulet, eksempelvis forbrugsaflæsning eller rapportering om tekniske fejl.

Vi skræddersyr din løsning.

Det koster ikke ekstra. Tværtimod.