+45 48 78 43 00

Vandforsyning

Hovedmålere

og bimålere

Vore løsninger er digitaliseret, robuste og med lang levetid.

De kommunikerer to veje og giver enorme muligheder – og besparelser.

Målere der kan mere end at måle

BD Digital tilbyder løsninger til både hovedmålere og bimålere inklusive smarte hardware og software-løsninger. Vi laver også løsninger til bestående moduler, hvis der kan kobles nødvendig software op imod.

Kontakt os for at finde den ideelle løsning til jer afpasset pris og praktik.

Vandmåler

Her er et eksempel på en digital måler fra Brødrene Dahl Smart Forsyning – og i daglig tale BD Digital.

Måleren har et SIM-kort indbygget, som sender og modtager data, som forbruger og forsyningsselskab kan følge både forbrug og uregelmæssigheder ud fra.

Komplette løsninger

Brødrene Dahl Smart Forsyning tilbyder både komplette løsninger fra ende til anden samt at det muligt at koble måler og digitaliseringsværktøjer på bestående løsninger og eksempelvis
afregningsværktøjer. Vælg en smartere og mere fleksibel fremtid. Tal med os om mulighederne. Det betaler sig.

Enkel installation

Forsyningsselskabets eller eksempelvis boligforeningens egne medarbejdere eller samarbejdspartnere kan nemt montere vore løsninger. De monteres på den eksisterende infrastruktur enten som erstatning for forældede moduler eller som supplement til monterede enheder.

Investeringen har erfaringsmæssigt en meget kort tilbagebetalingstid.

Nøjagtig i målingen

Vore digitale løsninger har en kort tilbagebetalingstid og er nøje udvalgt i forhold til højeste kvalitetskrav om nøjagtighed og præcis aflæsning.

Desuden er hardwareenhederne robuste og langtidsholdbare. Det samme er batterikapaciteten på enhederne. Ingen kompromiser med kvalitet eller præcision. Sådan er BD Digital.