+45 48 78 43 00

Vandforsyning

Rapport der skaber
overblik efter behov

 

Rapporter med rå data

Mulighed for at se alle vandmålerne i Google Maps. Ved klik på en måler ses alle målinger og data. Alarmer meldes øjeblikkeligt og forbrugere kan underrettes. Man kan indstille til forskellige tidsintervaller – som f. eks minutter, timer, dage eller måneder. Dashboard kan til enhver tid udskrives, og data kan eksporteres til ønsket filformat eller direkte til afregningsprogram eksempelvis.

Overvåg lækager

Løsningen kan spare enorme summer og mindske de daglige problemstillinger og nedbrud ved overvågning, fjernaflæsning og rapportering i realtid – og endda mulighed for udnyttelse af data til forudsigelse af givne ting, før de reelt sker. Eksempelvis kan rørbrud og vandspild ofte forudsiges ved hjælp af data fra systemet.

Visning af data efter behov

Brødrene Dahl Smart Forsyning tilbyder både komplette løsninger fra ende til anden samt at det muligt at koble måler og digitaliseringsværktøjer på bestående løsninger og eksempelvis
afregningsværktøjer.

Vælg en smartere og mere fleksibel fremtid. Tal med os om mulighederne. Det betaler sig.

Nøjagtighed i målingen

Vore digitale løsninger har en kort tilbagebetalingstid og er nøje udvalgt i forhold til højeste kvalitetskrav om nøjagtighed og præcis aflæsning.

Desuden er hardwareenhederne robuste og langtidsholdbare. Det samme er batterikapaciteten på enhederne. Ingen kompromiser med kvaltiet eller præcision. Sådan er BD Smart Forsyning.