+45 48 78 43 00

 

Oplev den nyeste digitaliserede vandforsyning

på vores stand i Fredericia

 

Du er velkommen på Brødrene Dahls stand med nummer XX på Danske Vandværkers Fagmesse, hvis du vil opleve fuldt automatiseret og digitaliseret vandforsyning.

På messen den 7. oktober i Messe C i Fredericia fremviser vi BD Smart Forsyning, som er vores nyeste serie af produkter til intelligent forsyning og effektiv drift med digital fjernaflæsning, overvågning og rapportering. Her demonstrerer vi sektionsmålere med AI (kunstig intelligens), som opsamler data på et dashboard, så vandværksansatte hurtigt kan reagere på behov i forsyningsnet og optimere produktion og drift. Desuden kan de data angive rørbrud meget præcist og benyttes til kommunikation med forbrugerne, som har adgang til egne, nyeste data.

BD Smart Forsyning har også effektive bimålere, som lever op til de krav, lovgivningen stiller til ejendomsselskaber fra 2027. Med de bimålere kan ejendomsadministratorer indsamle data fra alle lejligheder i boligkomplekser dagligt og få dyb indsigt om forbrugene.

Team BD smartforsyning er klar til at besvare dine spørgsmål.

Lars Knudsen

Lars Knudsen

Rådgiver

Jesper Norman

Jesper Norman

Rådgiver

Lars Bo Pedersen

Lars Bo Pedersen

Rådgiver

Foredrag med løsninger

Efter morgenkaffen på messen kan I allerede klokken 9.00 blive introduceret til BD Smart Forsyning. Messens første foredrag bærer titlen ”Kom og hør om fremtidens fjernaflæsningsløsning” og holdes af Steen Christoffersen, Head of IoT i Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, som Brødrene Dahl er en del af. 

Steen Christoffersen fortæller, hvordan BD Smart Forsyning med fjernaflæsning og rapportering kan digitalisere vandforsyningssektoren, så værkerne kan spare vand og penge.

Kontakt

Brødrene Dahl

Park Allé 370

2605 Brøndby

CVR: 81 82 25 14

Brødrene Dahl
Brødrene Dahl er Danmarks største grossist på VVS og Vand & Kloak og er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler og klimaløsninger.

Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 53 butikker i Danmark. Siden 1867 har Brødrene Dahl leveret materialer, viden og inspiration til VVS-branchen. Og målet har altid været at give dig de bedste betingelser for at arbejde så effektivt som muligt og hjælpe med at udvikle din forretning.