+45 48 78 43 00

 

IoT er et nyt og højt prioriteret område, der hviler på et solidt internationalt fundament i Saint-Gobain Distribution Denmark. Det har på kort tid gjort os i stand til at opbygge markedets største know-how indenfor smartere og mere fleksible løsninger til forsyningsvirksomhederne og dermed også sikre den enkelte slutbruger en nemmere og mere tryg hverdag. 

Hos os får du et unikt job i en international virksomhed med en stærk kultur. Du kommer til at være på en attraktiv arbejdsplads med fokus på innovation, data og ikke mindst kunder. Dine faglige kompetencer skal selvfølgelig være i orden, men mindst lige så vigtig er din personlighed; at du med overskud, humor og lethed formår at håndtere de udfordringer, som opstår i en travl hverdag med kunder og kolleger.

Du har selvfølgelig den tekniske viden om fjernvarme med dig i bagagen. Måske er du energikonsulent, maskinmester eller driftschef i et forsyningsselskab. Fra dine tidligere jobs har du sikkert også markedskendskab og forretningsforståelse. Derudover er din personlighed mindst lige så vigtig. Vi søger nemlig en udadvendt og løsningsorienteret kollega med et glimt i øjet, og som forstår at rådgive kunderne om vores komplette, intelligente løsninger.  

Du bliver ansvarlig for:

  • Uddannelse af og videndeling i vores salgsorganisation, vores kunder og forretningspartnere
  • Deltagelse på kundemøder og arrangementer både nationale og internationale
  • Indgå i udviklingsteamet omkring nye løsninger til varmesegmentet 
  • Du får mulighed for at spille en central rolle i udvikling og implementering af vores strategi på dette område

Du vil få rig lejlighed til at gøre en forskel for vores forretning, og da stillingen er ny, vil du ligeledes have rigtig gode muligheder for at forme stillingen og påvirke de mere langsigtede opgaver og processer. 
 
Hvem er du? 

Med din vedholdende og arbejdsomme natur har du en selvmotiverende tilgang til at løse udfordringer og skabe resultater. Du træffer gerne selvstændige beslutninger, og er bevidst om vigtigheden af at levere god kvalitet og overholde deadlines, da dine kollegaer er afhængige af dig. 

På det personlige plan er du velorganiseret, og du stræber konsekvent efter høj kvalitet.
Endelig tænker vi, at du er en teamplayer, der holder af at samarbejde, ligesom os. 

Vi forestiller os ydermere, at du har: 

  • Erfaring med energirådgivning 
  • Kendskab til fjernvarme og bimålere
  • Gode IT kompetencer
  • Behersker engelsk, både mundtligt og skriftligt 

Vi tilbyder dig 
Hos os får du en indflydelsesrig stilling hvor fællesskab, faglighed og ordentlighed vægtes højt. Vi har altid stort fokus på medarbejdertilfredsheden og har et godt, ligeværdigt og uformelt arbejdsmiljø, der gør det sjovt at gå på arbejde. 

Lyder det som noget for dig – og vil du gøre karriere hos os? 
Så ansøg allerede i dag! Vi ønsker nemlig at byde vores nye kollega velkommen så hurtigt som muligt og behandler derfor ansøgningerne løbende. 

Bemærk: Vi har blot behov for dit CV, når du søger stillingen. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Steen Christoffersen, Head of IOT på telefon +45 41 20 27 90 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Lidt fakta:
Digitalisering af morgendagens vandforsyning rummer banebrydende perspektiver i forhold til både klima, sundhed og økonomi. Vi tilbyder komplette løsninger, der i kraft af overvågning, fjernaflæsing og rapportering sparer betydelige summer og samtidig skaber en hidtil uset gennemsigtighed. Eksempelvis kan data forudsige vandspild og rørbrud, før problemerne for alvor opstår.  

 

 

Om Saint-Gobain Distribution Denmark
Saint-Gobain Distribution Denmark varetager alle centrale funktioner for virksomhedens brands; Brødrene Dahl, Øland og Zupply. Vores organisering gør det muligt for vores 900 medarbejdere at fokusere på vores kunder. Fælles for vores brands er en omfattende løsning af høj kvalitet til renoverings- og byggeprojekter i Danmark.

Årligt omsætter Saint-Gobain Distribution Denmark for 3,9 milliarder kroner og opererer i Danmark, Grønland og Island. 

Saint-Gobain Distribution Denmark er en del af den franske koncern Saint-Gobain, som er repræsenteret i 67 lande med mere end 180.000 ansatte. Koncernen designer, producerer og distribuerer bæredygtige materialer og innovative løsninger af høj kvalitet over hele verden. Saint-Gobain er kåret blandt verdens 100 mest innovative virksomheder med fokus på komfort og bæredygtighed.